Choose your region and language

Go

Menu

Prosjekteringsleder

Hitachi Energy Norway søker ny Prosjekteringsleder.

Hos oss vil du få et stort ansvar, utfordrende arbeidsoppgaver og muligheten til å sette et fotavtrykk i et offensivt selskap. Som prosjekteringsleder vil du bekle en viktig rolle og lede det tekniske arbeidet inn mot flere av våre kunder i Norge. Drives du av å lede teknisk samarbeid, trives med å bygge bærekraftige relasjoner med kunden og brenner for å gjennomføre gode prosjekter? Da håper vi at du hører fra deg!

Som prosjekteringsleder vil du lede det tekniske arbeidet i henhold til kvalitet, plan og økonomi opp mot de kontraktsspesifikasjoner og sikkerhetskrav som foreligger i leveranser av kraft og kontrollsystemer til våre kunder i Norge, hvor vi leverer komplette løsninger til nettselskap, industri og transportsektoren.

Du vil lede og koordinere et bredt sammensatt team med deltagere fra alle ingeniørfag internt og eksternt. Rollen befinner seg i spennet mellom salg og prosjekt, og man vil få utstrakt kundekontakt i både salg og prosjekter. Du vil også jobbe tett med prosjektleder.

Produkter du vil jobbe med inkluderer alt fra forsyning av hjelpestrøm, transformatorer, høyspent anlegg (AIS og GIS), SVC/SVS anlegg og inkluderer vern- og kontrollsystem.

Din formelle kompetanse:  

  • Relevant erfaring innenfor elkraft eller erfaring med kraftdistribusjon.
  • Ingeniørkompetanse og, hvis mulig, erfaring som teknisk leder.
  • Utvikle ideer og jobbe kontinuerlig med forbedringer av våre løsninger.
  • God forståelse av SVC/SVS samt vern og kontrollanlegg vil bli sett på som en fordel.
  • Krav om flytende skriftlige og muntlige kunnskaper innen Skandinavisk språk, samt engelsk

Som person har du en overordnet forståelse for hvordan oppnå suksess gjennom selskapets verdier, kvalitetsfokus, våre HMS-arbeid og økonomiske mål. Du har gode samarbeidsevner som du utøver både i samarbeid med kollegaer, kunder og andre samarbeidspartnere. Du har også et iboende initiativ og har høy grad av selvstendighet.

Vi kan tilby: 

  • Teknisk og personlig utvikling i et positivt, innovativt og tverrfaglig miljø, med muligheter for gode karriereveier i et globalt selskap
  • Ulike og utfordrende arbeidsoppgaver i komplekse prosjekter.
  • Godt og inkluderende arbeidsmiljø
  • Sosial aktiviteter

Ditt arbeidssted blir i våre nye lokaler på Helsfyr i Oslo, på Flesland i Bergen, på Harstad eller i Porsgrunn. Stillingen involverer noe reisevirksomhet.

Hvis du ønsker å være en del av vårt team og bidra til elektrifiseringen av samfunnet, så ser vi frem til å motta søknaden din med CV gjennom vår jobbsøkerportal.

For evt spørsmål kan du kontakte Charlène på e-post : charlene.gris@hitachienergy.com eller på mobil +47 40284225

Vi gjør oppmerksom på at vi i samarbeid med Meditor AS utfører en bakgrunnssjekk av alle kandidater som tilbys fast ansettelse i Hitachi Energy Norge. Dette gjøres for å sikre at kvaliteten i vår utvelgelsesprosess er i samsvar med Hitachi Energys policy.

Location Oslo, Ostlandet, Norway;
Bergen, Vestland, Norway;
Harstad, Harstad, Norway
Job type Full time
Experience Experienced
Job function Engineering & Science
Contract Regular
Publication date 2024-06-07
Reference number R0052699

About Hitachi Energy

Hitachi Energy is a global technology leader that is advancing a sustainable energy future for all. We serve customers in the utility, industry and infrastructure sectors with innovative solutions and services across the value chain. Together with customers and partners, we pioneer technologies and enable the digital transformation required to accelerate the energy transition towards a carbon-neutral future. 

We employ more than 40,000 people in 90 countries who each day work with purpose and use their different backgrounds to challenge the status quo. We welcome you to apply today and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation.