Choose your region and language

Go

Menu

Features Finland 29-06-2021

1 min read

Uusi hajautetun tuotannon STATCOM sähkön laadun turvaamiseen

Hitachi ABB Power Grids on tuonut markkinoille uuden kustannustehokkaan STATCOM (Static Compensator) -ratkaisun hajautetun tuotannon dynaamiseen loistehon kompensointiin.

Sähköverkkoon liitettävän uusiutuvan energian määrän lisääntymisen myötä tehon vaihtelusta on tullut kasvava huolenaihe verkko-operaattoreille. Koska kuormat vaihtelevat usein huomattavasti tunnista toiseen, myös verkon loistehotasapaino vaihtelee. Tämä voi johtaa jännitteen vaihteluihin; jännitteen alenemiseen tai jopa romahtamiseen. Samalla alan säädökset ja ohjeistukset tiukkenevat. Hajautetun tuotannon STATCOM-ratkaisu on kehitetty vastaamaan nimenomaan näihin haasteisiin ja turvaamaan verkon vakautta ja luotettavuutta.

”Parhaillaan meneillään olevassa energiamurroksessa tarve sähkönlaadun ratkaisuille on kriittinen. Uusi ratkaisumme maksimoi sähköntuotannon, on verkkoliityntäohjeiden mukainen ja varmistaa jännitteen vakauden ja luotettavuuden”, myyntipäällikkö Pertti Välimaa Hitachi ABB Power Gridistä sanoo.

Uusi hajautetun tuotannon STATCOM vähentää teollisuudessa seisokkeja, parantaa tuotannon tehokkuutta ja sijoitetun pääoman tuottoa sekä varmistaa sähkön laadun 24/7. Verkkoyhtiöille ja liikennetoimijoille se parantaa luotettavuutta ja toiminnan vakautta sekä asiakastyytyväisyyttä.  

Uusi hajautetun tuotannon STATCOM-ratkaisu vastaa kaikkiin 3MVAr – 20 MVAr vaatimuksiin. Se on osa Hitachi ABB Power Gridsin laajaa tuote-, järjestelmä- ja ratkaisuvalikoimaa sähkönlaadun turvaamiseen ja parantamiseen. Ratkaisu on joustavasti asennettavissa niin sisä- kuin ulkotiloihin. 

Get to know more

Contact

Pertti Välimaa
+358 50 334 3648