Choisissez votre région et votre langue

Menu

Vi ser etter en engasjerte Bid Manager som kan drive salget av vår miljøteknologi

På grunn av økende vekst, søker vi å styrke vår salgsavdeling med en dyktig og engasjert kollega. Hitachi Energy leverer elektrisk infrastruktur til strømnettet, fornybar energi, prosessindustri, hydrogenproduksjon, elektrifisering av oljebransjen, ladeinfrastruktur til elbusser og jernbane. Prosjektene går fra komplette store anlegg til servicetjenester for det vi har levert. Du får mulighet til å jobbe med de fremste ekspertene på området, og får delta i utviklingen og utbredelsen av ny grønn teknologi i Norge, inkludert offshore vindkraft.

Rollen ligner en prosjektleder, da hvert tilbud organiseres som et prosjekt. Du vil lede et tilbudsteam som settes sammen for hvert tilbud, og vil styre prosjektet fra forespørsel til ferdig kontrakt.

Arbeidet krever god kommunikasjonsevne og teknisk innsikt, samt glede over varierte oppgaver og høyt tempo.

Stillingen rapporterer til salgssjef for enheten i Norge, og inngår i et større team av salgs- og tilbudsledere.

Tilbudsleder skal lede team som setter sammen tilbud på prosjekter til våre kunder.

Teamet settes sammen av fagressurser fra våre avdelinger i Oslo, Bergen og Harstad.

Du vil jobbe tett sammen med tekniske og kommersielle støttefunksjoner og det er nødvendig å ha nær kontakt med Hitachi Energys fabrikker i Europa og ellers i verden.

Den lokale enheten av Hitachi Energy som denne stillingen tilhører omfatter rett i underkant av 100 ansatte, inkludert om lag 15 andre ansatte i salgsavdelingen.

Vi er avhengig av stor grad av samarbeid.

Vi ser etter en kandidat med noe erfaring. Kandidaten vi leter etter må like høyt arbeidstempo og en bratt læringskurve, samt ha vilje til å sette seg inn i de tekniske og kommersielle sidene i et prosjekt.

For stillingen kan typisk erfaring være fra prosjektledelse, anleggsledelse, prosjektering eller drift fra kraftbransjen, industri eller oljebransjen. Vi er også åpne for andre typer profiler med erfaring fra teknisk salg.

I tillegg til erfaring med anbud og prosjektledelse, er vi på utkikk etter noen med kompetanse innen vern- og kontrollanlegg. Vi ønsker også å styrke vår kvinneandel og oppfordrer kvinner til å søke.

Stillingene har arbeidssted Oslo, og krever begrenset reisevirksomhet i Norge. Det vil bli gitt opplæring for stillingen.

Kvalifikasjoner:

  • Bachelor eller mastergrad, fortrinnsvis innen elektro, men alle retninger er aktuelle
  • Interesse og forståelse for teknologi
  • Gode kommunikasjonsegenskaper både muntlig og skriftlig
  • Lagspiller, selvdrevet, sterk ansvarsfølelse
  • Snakker og skriver norsk flytende, evt svensk
  • Det vil være en fordel om du har erfaring med vern- og kontrollanlegg
  • Bistå med salg av løsninger, metoder og modeller til kunde i tidlig fase
  • Lede tilbudsteam i å utarbeide tilbud på prosjekter (inkl. teknisk og kommersiell dokumentasjon) både innenfor og utenfor offentlig innkjøpsregelverk
  • Kalkulere pris, definere grensesnitt og vurdere risiko
  • Forhandle og sluttføre kontrakter med kunder
  • Bygge og vedlikeholde gode relasjoner til interne og eksterne bidragsytere, blant annet Hitachi Energys fabrikker og eksterne underleverandører

Vi kan tilby:

  • Et teambasert og uformelt arbeidsmiljø
  • Stort kontaktnett og svært varierte oppgaver
  • Spennende oppgaver og karrieremuligheter i en vekstbransje
  • Konkurransedyktig lønn, inkludert god pensjonsordning og forsikringsdekning
  • Ulike ansattfordeler
     

Dersom dette virker interessant, ta kontakt med:

Andreas Eriksen, Team leder tilbud, Hitachi Energy Norway AS

Søknader vurderes fortløpende.

Telefon: +47 988 43 056 / Epost: andreas.eriksen@hitachienergy.com

Vi gjør oppmerksom på at vi i samarbeid med Meditor AS utfører en bakgrunnssjekk av alle kandidater som tilbys fast ansettelse i Hitachi Energy Norge. Dette gjøres for å sikre at kvaliteten i vår utvelgelsesprosess er i samsvar med Hitachi Energys policy.

Lieu Oslo, Ostlandet, Norway
Type d'emploi Full time
De l'expérience Experienced
Fonction du poste Sales, Marketing & Product Management
Contrat Regular
Date de publication 2024-09-23
Numéro de réference R0050785

À propos de Hitachi Énergie

Hitachi Énergie est un chef de file technologique mondial voué à la promotion d’un avenir énergétique durable pour tous. Nous servons des clients dans les secteurs des services publics, de l'industrie et des infrastructures avec des solutions et des services innovants tout au long de la chaîne de valeur. Avec nos clients et nos partenaires, nous sommes pionniers en matière de technologies et permettons la transformation numérique nécessaire pour accélérer la transition énergétique vers un avenir carboneutre.

Nous employons plus de 45 000 personnes dans 90 pays qui, chaque jour, travaillent dans un but précis et mettent à profit leurs différents parcours pour remettre en question le statu quo. Nous vous invitons à postuler aujourd'hui et à faire partie d'une équipe mondiale qui apprécie une vérité simple : diversité + collaboration = grande innovation.